Salata de conopida

de novembber in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2011 | 10902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 1 ou
  • 150 ml ulei
  • un catel de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingutita piper
  • 2 lingurite chimen macinat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • 50 g cascaval ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida se spala, se rupe in buchetele si se fierbe in apa sarata. Se scurge bine.

Se face o maioneza rapida la blender din: ulei, oul intreg, zeama de lamaie, mustar, usturoi, sare, piper si chimen, dupa aceasta reteta minunata: http://www.youtube.com/watch?v=dC4C0JbMeHY

Conopida fiarta se da pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu maioneza si cascavalul ras.

Se lasa la frigider cam o ora sa se intrepatrunda aromele. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf